Dieet Wijzer

 
Home Favorieten Contact
        

Brood Dieet-tips

Het brood-dieet is simpel en eenvoudig. Toch kunnen de tips hieronder je helpen om het brood-dieet nog leuker, lekkerder en makkelijker te maken.

Vers is lekkerder
Het lijkt een open deur, maar we zeggen het lekker toch: zorg ervoor dat je op de dagen dat je brood eet, ook vers brood in huis hebt.

Snij zelf
Wanneer je brood koopt bij een bakker, kun je ervoor kiezen het brood niet te laten snijden. Zelf snijden heeft het voordeel dat je dikkere boterhammen krijgt, en daardoor bijvoorbeeld twee in plaats van drie boterhammen eet tot je verzadigd bent. Dit scheelt je een keer beleg en dus de nodige calorieen.

Wissel af
Bakker Vessem in Haarlem raadt mensen die het brood-dieet volgen aan om iedere dag een ander brood te kiezen: maandag waldkorn, woensdag volkoren, vrijdag oerbrood, enzovoorts. Zo krijg je nog eens brood dat je anders niet zo snel zou kopen.

Drink bouillon
Wie het brood-dieet volgt, wordt aangeraden water, thee of koffie (zonder suiker en melk) te drinken. In plaats van deze dranken, is het ook mogelijk om bouillon te drinken. Als je genoeg van kraanwater hebt, kun je ook lekkere miniraalwater met smaakjes kopen.

Meer weten over het brood-dieet? Dat kan bij: Brood-dieet.nl
 


Copyright - Privacybeleid