Dieet Wijzer

 
Home Favorieten Contact
        

Afvallen met geluidsgolven

Een nieuw apparaat kan de oplossing worden voor mensen die af willen vallen zonder liposuctie of dieet. Wetenschappers hebben namelijk een apparaat ontwikkeld, dat zijn werk doet door middel van ultrasoon geluid.

De Ultra Shape, zoals de methode heet, werkt net zoals het vergruizen van nierstenen. De klant geef aan op welke plekken deze vet kwijt wil, waarna een apparaat met supersone golven op die plek wordt gezet. Deze golven maken de onderhuidse vetbolletjes kapot, waardoor deze makkelijk af kunnen worden gevoerd via lever en urinewegen.

Anderhalve liter
Per behandeling kan er tot wel zo'n anderhalve liter worden weggehaald, wat een merkbare verslanking van zo'n zeven centimeter tot gevolg heeft. Ook komt het vet niet meer terug op de plaats waar het apparaat zijn werk heeft gedaan, en bovendien is de behandeling pijnloos.

Negatieve gevolgen
Momenteel is de Inspectie voor Volksgezondheid nog bezig met het onderzoeken van de mogelijke negatieve gevolgen of klachten van gebruikers. Tot op heden zijn deze er echter nog niet geweest.


 


Copyright - Privacybeleid